Kumho Solus predstavlja porodicu letnjih i guma za sve sezone koje su namenjenje automobilima i kombi vozilima. Kako kažu iz kompanije Kumho, njihove gume za sve sezone „eliminišu potrebu za menjanjem guma između sezona“.

Kumho Solus gume garantuju odlične rezultate na mokroj podlozi. U tome im pomaže dizajn gazećeg sloja koji poseduje male usmerene šare. Tip šare je V, odnosno šare su raspoređene u obliku slova V. Veći broj lamela pomaže svesezonskoj Kumho Solus gumi da pokaže dobre karakteristike na snegu i ledu. Solus gume poseduju takozvane multilamele.

Kumho Solus KH21

Ova guma proizvodi manje buke tokom vožnje.Kumho Solus guma razvijena je da vozačima pruži udobnu vožnju i odgovorno upravljanje uz manje buke; pruža odlične performanse u svako doba godine i dobro prianjanje na suvim i vlažnim putevima“, ističu iz Kumha.

Otpornost na akvaplaning omogućena je zahvaljujući širokim bočnim žlebovima. Iz kompanije Kumho hvale se da su posebno testirali gumu na hidroplaning i to po evropskim putevima tokom svih godišnjih doba. Kumho Solus vozačima će pružiti veći broj pređenih kilometara jer je napravljena od izdržljivije smese od svojih konkurenata u klasi.

Najveći automobilski časopis u Evropi „Auto Bild“ testirao je 2012. godine gume za sve sezone u dimenzijama 175/65 R14, a među deset testiranih guma našla se i Kumho Solus KH21. Gume su montirane na Ford Fiestu koja se vozila po snegu, mokrim i suvim putevima. Fokus testiranja je na vuči, kočenju i upravljanju, a na vlažnoj i suvoj podlozi najviše se gledaju kočenje i upravljanje. Kumho Solus KH21 ponela je ukupnu ocenu „preporučeno“. Rezultati su pokazali da je ova guma posebno izbalansirana za upravljanje na snežnim i suvim podlogama. Ima kraći zaustavni put i nije bučna.

 

Internet Prodaja Guma ima u ponudi gumu Kumho Solus u različitim dimenzijama. Pogledajte našu ponudu.

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?