ContiWinterContact TS 850 je nova zimska guma koja je neposredno nakon svoje premijere višestruko nagrađivana od strane raznih nezavisnih organizacija za testiranje guma.

Continental ContiWinterContact TS 850 1

ContiWinterContact TS 850 može se pohvaliti velikim brojem tehničkih inovacija. Optimizovana je za kočenje u ekstremnim situacijama i pokazuje bolje kočenje na snegu od svoje prethodnice. Veliki broj blokova za poboljšanje trakcije u remenoj oblasti profila gaznog sloja i efikasni sistem lamela obezbeđuju pravovremeno kočenje i optimalno prianjanje gume u zimskim vremenskim prilikama. Rezultat ovakve tehnologije je kraći kočioni put na snežnom, ledenom i vlažnom putu. Takođe, upravljanje je unapređeno, smanjen je otpor pri rotaciji, a time je produžen životni vek gume.

Da bi gumu ContiWinterContact TS 850 učinili bezbednijom, ekonomičnijom i ekološki nastrojenijom, Continentalovi inženjeri potrudili su se da svi osnovni elementi zimske gume budu savršeno napravljeni. Zato je ova guma izuzetno stabilna u svim zimskim uslovima.

U nedavno sprovedenom AutoZeitung testu zimskih guma, testirano je osam modela zimskih guma dimenzija 195/65 R15. Svih osam guma prošlo je kroz test od osamnaest disciplina na snegu i ledu, ali i na suvoj i vlažnoj podlozi. Na ovom testu pobedila je guma ContiWinterContact TS 850 koja se može montirati na veliki broj putničkih vozila od kompakta do više srednje klase kao što su Mercedes A klasa, B klasa, Toyota Avensis i Volvo 70.

Internet Prodaja Guma u svojoj ponudi ima gumu ContiWinterContact TS 850. Pogledajte našu ponudu.

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?