Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /home/ipg/domains/blog.ipg.rs/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26 Notice: Trying to get property 'user_login' of non-object in /home/ipg/domains/blog.ipg.rs/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-utils.php on line 26 Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /home/ipg/domains/blog.ipg.rs/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152 Notice: Trying to get property 'user_email' of non-object in /home/ipg/domains/blog.ipg.rs/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-person.php on line 230 Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /home/ipg/domains/blog.ipg.rs/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/frontend/schema/class-schema-person.php on line 236

CORDIANT Comfort PS400 su letnje gume ruske kompanije “Sibur”, jedne od pet najvećih proizvođača guma u Evropi. Prilagođene su promenljivim letnjim uslovima vožnje, namenjene automobilima iz budžet i srednje klase, a koriste se pri prvoj ugradnji za Reno Logan i Reno Sandero.

CORDIANT Comfort PS400

Po svojim osobinama među kojima su odlična zaustavna moć po suvom i vlažnom putu, upravljivost, udobnost, nizak nivo buke, otpornost na habanje i dugotrajnost, CORDIANT Comfort PS400 ne zaostaje za svojom konkurencijom, osim po ceni.

Visoke performanse ovog letnjeg dezena plod su uspešnog dizajna gazećeg sloja. Stabilnost u vožnji po mokrom putu obezbeđuje mreža kanala za odvođenje i istiskivanje vode iz aktivne zone prijanjanja, što smanjuje rizik od pojave akvaplaninga.

Četiri uzdužna kanala pružaju dobru upravljivost i reakciju na volanu, a zahvaljujući precizno proračunatoj geometriji blokova duž oboda, smanjen je otpor pri rotaciji i nivo buke, dok je istovremeno povećana površina kontakta sa podlogom.

Sitni kanali koji se pružaju preko blokova na obodu gume povećavaju prijanjanje i obezbeđuju stabilnost pri ubrzanju na različitim površinama i prilikom iznenadnog kočenja, čineći da CORDIANT Comfort PS400 bude lako upravljiv i bezbedan u vožnji.

1 Komentar
  1. Author

    […] velike Rusije, iz grada Jaroslava, dolazi nam vodeća ruska fabrika guma – Holding korporacija CORDIANT. Njihove gume prvi put su se pojavile na našem tržištu tokom 2011-te godine, a odnos […]

Napiši komentar

Vaša mejl adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

©2019 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?

Скочи на траку са алаткама