Letnje gume Matador MP47 Hectorra 3 su još jedan od mnogih proizvoda robne marke Matador. Imaju asimetričan dezen i dizajnirane su za luksuzne automobile. Ovaj model obezbeđuje odlično rukovanje i efikasno kočenje, kako po suvom tako i po kišnom vremenu. Odlikuje ih odličan komfor, dug životni vek i veliki broj pređenih kilometara.

Letnje gume Matador MP47 Hectorra 3

Rađene su isključivo po evropskoj tehnologiji i ispunjavaju najstrožije zahteve vozača modernih automobila. Cena im je relativno povoljna, a mogu se montirati na putničke automobile čija originalna dimenzija guma ima prečnik raspona od 14 do 20 inča. Kao ključna karakteritika ovog modela navodi se uspešna kombinacija funkcionalnog asimetričnog dezena i poslednje tehnologije u industriji gumarstva.

Osnovne karakteristike modela

Centralni deo gazeće površine odlikuje se krutim i izdržljiivm blokovima. Zahvaljujući tome, omogućen je bolji prenos vučnih i kočionih sila na put, kao i precizne reakcije prilikom okretanja upravljača. Imaju kratak zaustavni put. Bez sumnje, ovo su gume koje je lako voziti.

Zatvorena struktura spoljašnje ramene zone kao i optimizovani delovi gazeće površine, značajno umanjuju intenzitet zvuka. Na ovaj način se povećava komfor u vozilu. Četiri široka uzdužna kanala obezbeđuju brzo odvođenje vode sa kontaktne površine. Tako se smanjuje rizik od nastanka akvaplaninga i povećava prijanjanje u vlažnim uslovima.

Letnje gume Matador MP47 Hectorra 3

Na najoptimalniji način, krutost gazećeg sloja i raspored otvorenih delova gazeće površine, omogućavaju ravnomernu raspodelu pritiska prilikom kontakta sa površinom. Na ovaj način se smanjuje trošenje gazećeg sloja i povećava se životni vek gume. Pouzdano ih možemo nazvati trajnim i izdržljivim.

Sve dimenzije ovog modela imaju indikator trošenja gazeće površine (TWI). Smešten je u odvodnim kanalima na dubini od 3 mm. Kada se guma istroši toliko da ovaj znak postane vidljiv, preporučuje se da se guma zameni novom.

Gume Matador pripadaju grupaciji čuvene kompanije Continental. Kako su se ove gume pokazale kod vas? Pišite nam o vašim iskustvima u komentaru.

Aktuelnu ponudu guma potražite na sajtu Internet Prodaja Guma.

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?