Gume iz porodice Nokian WR pobednici su zimskog testa guma, pa su od Auto-kluba Europa ACE, organizacije GTÜ, austrijskog auto-kluba ARBÖ i Off-road magazina dobile etiketu „veoma preporučljive“.

Nokian WR zimske gume

Aduti gume Nokian WR D3 su trakcija, kočenje i upravljanje na snežnoj površini. Takođe, ova premijum guma dobila je visoke ocene i na bezbednosnim testovima na vlažnoj i suvoj površini.

Na snegu i ledu guma Nokian WR SUV 3 je nepobediva, ističe nemački Off-road magazin. Ona je osvojila najviše ocene u kategorijama: bezbednost tokom zimskih meseci, bezbednost na suvoj podlozi i ekonomičnost/ekološka nastrojenost. Nokian WR SUV 3 pokazala je najbolju trakciju na snegu i ledu, ostavivši konkurenciju daleko iza sebe. Ova guma je precizna i veoma „poslušna“.

Testirano je deset aktuelnih zimskih guma dimenzija 205/55 R16 na VW Golfu, kao i šest zimskih guma za SUV u dimenzijama 215/65 R16 102 H na VW Tiguanu.

Nokian Hakkapeliitta zimske gume, dizajnirane posebno za oštru nordijsku zimu, ubedljivo su pobedile konkurenciju na uporednim testovima koje su sproveli novinari iz Skandinavije i Rusije. Guma Nokian Hakkapeliitta 8 pobedila je na svim testovima u Finskoj, Švedskoj i Rusiji. U Finskoj, pobednik zimskog testa je Nokian Hakkapeliitta R2.

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?