Robna marka Barum ima novog favorita kada su u pitanju auto i SUV gume – Barum Polaris 5. Ovo su gume visokih perfomansi iz budžet kategorije. Na tržištu su se pojavile u sezoni 2018/2019.

Od druge polovine prošlog veka kompanija Barum je počela sa proizvodnjom guma. Gume su im pouzdane, a fokus im je na sveobuhvatnim rešenjima. To znači da dizajniraju ekonomične gume solidnog kvaliteta. Njihovi zimski modeli nisu izuzetak.

Šta možete da očekujete od auto i SUV guma Barum Polaris 5

Auto i SUV gume Barum Polaris 5 dobre gume po prihvatljivoj ceni

Barum Polaris 5 je zamenio prethodni dezen Polaris 3 koji se proizvodi od 2011. godine. Novi dezen garantuje stabilnije upravljanje u bilo kojim zimskim uslovima, sa smanjenim otporom pri kotrljanju i još većim brojem pređenih kilometara. Karakteriše ih odlično prijanjanje u zimskim mesecima, kako na suvim tako i na mokrim putevima. Takođe ih odlikuje optimalna potrošnja goriva.

Barum Polaris 5, kao i njegov prethodnik, ima simetričan usmereni dezen.

5 osnovnih karakteristika dezena

1. Zahvaljujući specijalnom obliku prstenastih kanala i nagnutnih žlebova koji su usmereni ka centru, omogućeno je istiskivanje vode i snega sa gazeće površine. Rezultat su odlične preformanse kod kočenja na mokroj podlozi. Ovo se odražava na stabilnost na putu.

2. Oblik obodnih kanala doprinosi brzom grabljenju i odbacivanju snega i time se povećava prijanjanje na putevima koji su prekriveni snegom.

3. Trodimenzionalne lamele postavljene su u više smerova i ima ih na svim blokovima na gazećoj površini. Ovo doprinosi povećanju stepena prijanjanja prilikom ubrzavanja i kočenja. Takođe pomaže odličnoj „komunikaciji“ sa snežnim pokrivačem.

4. U isto vreme, različita dubina lamela pomaže u optimizaciji distribucije pritiska na gazeći sloj. Na ovaj način smanjuje se trošenje gazećeg sloja. Ravnomerna distribucija pritiska na sve blokove, garantuje smanjenje habanja i omogućava veliki broj pređenih kilometara.

5. Široki rameni blokovi omogućavaju dobru stabilnost na mokrim putevima.

Nova generacija smeše sa silikom obezbeđuje mali otpor pri kotrljanju. Na ovaj način se optimizuje potrošnja goriva i smanjuje se zagađenje životne sredine.

Auto i SUV Gume Barum Polaris 5 su dugotrajne gume visokih performansi, za vozače koji žele dobre gume po prihvatljivoj ceni.

Barum Polaris 5 je već uveliko na tržištu i mnogi naši vozači ih već eksploatišu. Interesuje nas kako su se pokazale? Napišite nam vaše utiske u komentaru.

Aktuelnu ponudu guma pogledajte na našem sajtu Internet Prodaja Guma.

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?