BARUM Polaris 3 je novi zimski dezen u ponudi češkog proizvođača guma. Ukoliko očekujete da zimske gume imaju povoljnu cenu, pređu veliki broj kilometara, budu otporne na habanje i imaju mali otpor pri rotaciji zbog čega neće opteretiti vaš račun za gorivo, onda su BARUM Polaris 3 idealne zimske gume za vas.

Winterreifen; Test; 2013; ADAC; Landsberg; 185/60 R15; 1; Barum; Polaris 3

Winterreifen; Test; 2013; ADAC; Landsberg; 185/60 R15; 1; Barum; Polaris 3

Dezen ove nove zimske gume ima dodatne uzdužne kanale po obodu gume, koji smanjuju delovanje sila u gazećem sloju. Iz ovog razloga BARUM Polaris 3 prilikom rotacije ima smanjen otpor zbog čega je i količina goriva koja je potrebna da sagori za njegovo okretanje manja.

Ovi isti uzdužni kanali koji presecaju široke obode gume vrše još i ulogu poput brisača na vetrobranu: odvode vodu sa gazećeg sloja i pružaju stabilnost u vožnji po vlažnom i bljuzgavom putu.

Masivni centralni kanali imaju nazubljene ivice koje „grabe“ sneg i sprečavaju da on klizi duž kanala, čime povećavaju prijanjanje na snežnoj podlozi. Zbog toga BARUM Polaris 3 ima lak i siguran start, a zaustavni put je kraći.

Gazeći sloj je prekriven mrežom lamela različite dubine koje stoje pod različitim uglom u odnosu na ivice blokova. Zbog toga BARUM Polaris 3 zadržava optimalnu tvrdoću tokom vožnje i sporije se haba, obezbeđujući više pređenih kilometara.

Aktuelnu ponudu guma potražite na sajtu Internet Prodaja Guma.

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?