Zimske gume Kama Viatti Brina izuzetno su popularne u Srbiji!

Zimske gume Kama Viatti Brina proizvode se u Rusiji u objektu Tatnef u ogromnom kompleksu namenjenom proizvodnji guma. Tokom proizvodnog procesa oslanjaju se na nemačku tehnologiju i italijanski dizajn. Proces je potpuno automatizovan i bez upliva ljudskog faktora, omogućava postizanje visokog kvaliteta tokom celog proizvodnog procesa.

Za vreme dok su se bavili razvojem ovih guma, proizvođači su uzeli u obzir specifične ruske puteve i klimu, kako bi ove gume prilagodili njihovim uslovima. Sve ovo upućuje na to da su gume izdržljive i da su samim tim dobre i za uslove u našoj zemlji. Popularnost koju imaju kod naših vozača to uveliko potvrđuje.

Prednosti guma Kama Viatti Brina

Zimske gume Kama Viatti Brina
Zimske gume Kama Viatti Brina izuzetno su popularne u Srbiji!

Cene su vrlo konkurente, a kvalitet je evropski, poručuju iz fabrike.
Proces proizvodnje uključuje kontrolu u svakom koraku proizvodnje, a pri ovome se vode internacionalnim standardima.
Specijalna formula kombinuje prirodne i veštačke maretrijale kako bi guma bila dovoljno meka, ali trajna i elastična. Ovim je omogućeno i da vrlo glatko prelaze neravnine na putevima.

Primenjena je tehnologija VRF (promenljiva krutost okvira) koja dopušta da se guma prilagođava površini puta i brzini, a da se pri tome zadrži komfor tokom vožnje.

Tehnologija HS-V je sistem zahvaljujući kojem su omogućene dobre karakteristike u vožnji po bljuzgavici.

Uzeti su u obzir specifični zimski uslovi u Rusiji, gde temperatura i vlažnost variraju u značajnoj meri, pa su na osnovu toga kreirane optimalne gume za takve uslove. Dizajnirane su za temperaturne razlike od – 40 do +10 stepeni Celzijusa.

Karakteristike dezena Viatti Brina

1. Dezen ovih guma je asimetričan. Brojne lamele  daju stabilnost prilikom vožnje i štite od proklizvanja prilikom skretanja ili tokom prelaska iz jedne trake u drugu.

2. Blokovi su pri ivicama nagnuti, što je ključno za prigušivanje vibracija koje nastaju na varljivim zimskim putevima.

3. Gazeća površina je snabdevena brojnim kanalima koji su postavljeni u različitim pravcima. Oni omogućavaju da se brzo i efikasno odstrani sve što se nađe između kontaktne i gazeće površine.

4. Dezen Viatti Brina ima veliki broj blokova koji su zbijeni jedan uz drugi. Ovim je omogućeno odlično prijanjanje prilikom skretanja. Takođe je povećana otpornost na habanje i smanjena je buka.

Gume Kama Viatti Brina izvoze se u više od 40 zemalja širom sveta.

Kakvo je vaše iskustvo sa ovim gumama? Pišite nam o tome u komentaru i pomozite drugima da lakše donesu odluku prilikom kupovine.

Aktuelnu ponudu guma pogledajte na našem sajtu Internet Prodaja Guma.

Lako. Brzo. Povoljno.

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?