KUMHO zimske gume za automobile i kombi vozila

Kumho, jedan od deset najvećih proizvođača guma u svetu godišnje proizvede preko 60 miliona guma, a svojim gumama snabdeva neke od najvećih svetskih proizvođača automobila. U ponudi IPG internet prodavnice nalaze se zimske gume za automobile Kumho KW23 i kombi vozila Kumho Power Grip KC11.

Kumho KW23 nosi oznake M+S i simbol snežne pahuljice i predstavlja zimsku gumu visokih performansi. Južnokorejski proizvođač guma ističe da ova generacija zimskih guma ima izvrsne karakteristike upravljanja kada zima vlada na putevima.

Trodimenzionalni dizajn lamela omogućuje savršeno prianjanje na ledu i snegu. Na taj način, stabilnost u vožnji, kako na suvim, tako i na mokrim putevima, znatno je povećana. Mirnoj, sigurnoj i tihoj vožnji, koja je u današnje vreme u imperativu, doprinosi i specijalna konstrukcija blokova. Zahvaljujući njima, Kumho KW23 ima smanjen otpor kotrljanja i habanje gume je sporije.

Kumho Power Grip KC11 je zimska guma prvenstveno namenjena za laka teretna i dostavna vozila. Glavni adut ove izdržljive zimske gume su kanali u obliku slova V koji omogućavaju bolje odvođenje vode sa gume, pa se samim tim smanjuju rizik pojava akvaplaninga, a povećava bezbednost na putu u zimskim uslovima. Sneg i bljuzgavica u tom slučaju ne predstavljaju problem.

Nazubljeni ivični blokovi gazećeg sloja pružaju gumi odlično prianjanje na snegu. Tome doprinose i različito usmerene lamele. Kumho Power Grip KC11 povećaće bezbednost na putu vozilima sa integralnim pogonom koja je u kritičnim situacijama na putu teško kontrolisati zbog njihove mase. Ova guma ublažava proklizavanje i pruža vozaču udobno i bezbedno putovanje.

Kumho Power Grip KC11 zimske kombi gume su trenutno na akciji sniženja od 3%.

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?