Zahvaljujuću novoj smeši, GoodYear UltraGrip 9 +,  još je bolji na snegu i na niskim temperaturama u odnosu na svog prethodnika.

Kompanija GoodYear je 2019. godine lansirala na tržište novi dezen – UltraGrip +. Ovo su zimske gume dizajnirane tako da obezbede sigurnu vožnju u svim zimskim uslovima. Karakteriše ih efikasno kočenje na putevima prekrivenim snegom, velika otpornost na akvaplaning i dobro manevrisanje na suvom. Predviđene su za automobile iz niže srednje klase.

Nova smeša i tehnologija Winter Grip

Izgled dezena je isti kao i dezen njihovog prethodnika – UltraGrip 9. Ova dva dezena razlikuju se jedino po sastavu smeše. Nova smeša omogućava mnogo bolje karakteristike na snegu od prethodne verzije.

Tim koji se bavio razvojem dezena UltraGrip 9+, uspeo je da dobije novu mešavinu komponenata zahvaljujući uvođenju tehnologije Winter Grip. Smeša je elastičnija na niskim temperaturama i ima pouzdanije naleganje na ledu i snegu.

Karakteristke dezena

1. Korišćenjem tehnologije Mileage Plus, životni vek gume je produžen. Ona omogućava smanjivanje pucanja i ljuštenja gumenih čestica koje bi moglo biti prouzrokovano stanjem na putevima tokom zimskih uslova.

2. Model gazeće površine UltraGrip 9+ je prilično složen. Nastao je kao kombinacija blokova i hidrodinamičnih žlebova koji ih presecaju, koji savršeno ispunjavaju svoju funkciju.

3. Tri vrste cik-cak kanala rađene po tehnologiji 3D, pospešuju dobre karakteristike na zimskim podlogama. Obezbeđuju i kraći zaustavni put.

4. Kanali za odvođenje vode smanjuju rizik od nastanka akvaplaninga i omogućavaju dobro prijanjanje po bljuzgavici.

5. Imaju indikator istrošenosti. On je dizajniran tako da obavesti vozača kada se šara smanji na dubinu od 4 mm.

GoodYear UltraGrip 9 + još bolji od prethodnika

Različiti dezeni gazeće površine

Ovaj model dostupan je sa dva različita izgleda dezena. U zavisnosti od veličine gume i indeksa opterećenja, one mogu biti sa ili bez središnjeg kanala za evakuaciju vode.

S obzirom na to da se ove gume već ekspolatišu jednu sezonu, verujemo da o njima imate određeno mišljenje. Podelite ga sa nama u komentaru.

Aktuelnu ponudu guma potražite na sajtu Internet Prodaja Guma.

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?