Sava Eskimo S3+

Sava Eskimo S3+ je zimska guma idealna za sigurno i udobno putovanje u najtežim zimskim uslovima, kada je na putevima samo sneg i led. U odnosu na druge gume iz klase, cena Eskima S3+ je niža. Simbol pahuljice potvrđuje da je klasifikovan kao guma koja se koristi tokom zime.

Ova guma može se pohvaliti odličnim prianjanjem u zimskim uslovima, na mokrom ili zaleđenom putu. Otporna je i na akvaplaning zahvaljujući dezenu gazećeg sloja na bazi silikona, koji ima gusto raspoređene valovite lamele.

Sava Eskimo S3+ ima indikator habanja, a još jedna prednost je kraći zaustavi put prilikom kočenja. Sigurno kočenje na snegu, bljuzgavici i mokrom putu omogućavaju i poprečno postavljene lamele.

Još jedna karakteristika je otpornost na proklizavanje na vlažnoj podlozi zahvaljujući usmerenom obliku gazećeg sloja, širokim i dubokim uzdužnim i poprečnim kanalima. Udobnost je poboljšana uz minimalnu buku.

Konstrukcija gume omogućava ravnomerno habanje po celoj površini. Izdržljiva smeša gazećeg sloja znači da bi životni vek gume Sava Eskimo S3+ trebalo da bude duži od njenih prethodnika.

Pogledajte raspoložive dimenzije u IPG ponudi.

10 Komentara
  1. milan 12 година ago

    istina je da je dobra samo za sneg,ovo ostalo sto ste nabrojali nije tacno. ja sam vulkanizer 10 god.

  2. predrag 12 година ago

    S3 vozim vec vise godina. ima dobre bokove- jake,sto je dobro za ivicnjake i rupe. ravnomerno se i sporo trosi,vozim je i leti i zimi. A sto se tice performansi na snegu i ledu tu je vrlo tanka u odnosu na vinteru.
    Ovo vazi i kada je guma nova,nedaj boze nekog naglog kocenja,isto kao i letnje gume da imam. Van toga vrlo dobra guma

  3. fooreest 12 година ago

    Po zimi se na njoj vozim već 12 godina (Lika/Gorski kotar). Ma guma je odlična. Nisam vulkanizer ali vozim već 25 godina i znam što je dobro, a ova guma je odlična pogotovo na snijegu, guram snijeg ispred sebe u ulici bez beda. Na mokrom nikada mi nije radila probleme iako joj svi to vole nabosti na nos jer su tako negdje pročitali, ali nikad probali u praksi. Zaključak, iskrena preporuka.

  4. Rade 11 година ago

    Zaista je odlicna guma. Ja zivim na jednom od beogradskih brda gde zimi bude dosta leda, snega i strmih ulica. Nikada nisam imao probleme da se spustim ulicom, ni u najekstremnijim zimskim uslovima. Preporuka svima.

  5. Kljajo 10 година ago

    Guma je ekstra za zimu. Gde s njom ne mozes da izadjes ni lancima neces moci. A ovi laici vulkanizerski pojma nemaju. Ma kakve bre vintere i cuda.Samo Sava eskimo plus.Pozdrav

  6. Dejan Jovic 8 година ago

    U martu sam kupio u Bijeljini u Intergaju 3 gume SAVA ESKIMO S3 (M+S) za samo 4 meseca dve su mi bukvalno eksplodirale, za 32 godine od kada vozim a prelazim toliko kilometraze za mesec sto vecina ne predje za godinu dana, nije mi se dogodilo da mi ikada neka guma tek tako ,,eksplodira“ kao ova savina, pre deset dana na auto putu prema nisu na 120 mi je eksplodirala ta famozna kvalitetna sava bez ikakvog razloga, imam racun i snimak gume i sve cu okaciti na svim sajtovima jer kada sam prvu reklamirao nasli su sto i jedan izgovor da ne prihvate garanciju, sada posle pucanja ove druge definitivno je kvalitet u putanju, cak ni kinezi nece napraviti ovako lose gume da nekom dovedu zivot u pitanje, imam na pasatu gume stare preko 10 godina i ni jednoj ne fali nista, na citroenu tigar, dosta potrosene ali ne pucaju bez ikakvog razloga a na astri vecd druga guma ,,eksplodirala“ i to na autoputu na pravcu, ne mogu da verujem kakav je to skart, ogorcen sam na proizvodjaca kao i na prodavca i uvoznika InterGaj koji su toliko nekorektni da ih treba zatvoriti.
    ZBOG SVOJE BEZBEDNOSTI NE KUPUJTE OVE SA KVALITETOM APSOLUTNO NULA, nekada je to bila dobra guma ali sada mislim da je najlošija od svih, ne reklamiram ni jedne gume nisam pristalica ni ovih ni onih ali kada imam susret sa necim ovako jadnim ne mogu da ostanem ravnodusan pogotovo kada mi pukne nova guma na autu u kom mi se nalazi cela porodica.

    • Izi66 6 година ago

      Drug vidi tko proizvodi tu gumu.Mnogi kažu Sava.A Sava teče i kroz Poljsku Sloven Hrv.itd.

  7. Aleksandar 7 година ago

    Meni isto Pukla guma mogao pokinuti,na jednoj jaje iskocilo,najlosija guma.Garanciju ne priznaju.Pre je Sava bila bolja.Od sad samo tigar.

  8. sloba 7 година ago

    šta piše na gumi ,MADE IN ? . Ja sam imao mišelina MADE IN RUSIA , za tri godine su istrulile.

    • Izi66 6 година ago

      Sigurno in Poland

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?