Letnje gume Hankook Ventus Prime3 K125 nude mnogo prednosti tokom vožnje u svim letnjim uslovima.

U pitanju je simetričan dezen koji nudi odličan balans performansi i bezbednosti. Gume Hankook Ventus Prime3 K125 prvoklasno prijanjaju na suvom i vlažnom asfaltu. Imaju odlične upravljačke karakteristike i komfor tokom vožnje. Dizajnirane su za putnička vozila srednje klase, velika porodična i luksuzna vozila.

Kada je u pitanju kvalitet, ovaj model je u vrhu ostvarenja koreanske kompanije Hankook. Zamenile su model Ventus Prime 2 čija proizvodnja je bila započela 2012. godine.

Karakteristike dezena Hankook Ventus Prime3 K125

Letnje gume Hankook Ventus Prime3 K125

Razvojni tim je postigao značajna poboljšanja kada su u pitanju svojstva gume u svim uslovima na putu. Poboljšanja su urađena po pitanju efikasnosti kočenja, nivoa komfora, kao i kod dužine operativnog perioda. Slobodno se može reći da ovaj model ispunjava najviše kriterijume u klasi guma kojoj pripada.

Značajna poboljšanja u prijanjanju na suvom nastala su zbog prilagođavanja dezena i povećanja krutosti blokova. Time se postigla veća kontaktna površina. Povećana krutost centralnog rebra i masivni blokovi spoljnjeg ramenog dela omogućavaju veću kontrolu i stabilnosti prilikom velikih brzina. Mnogo rebara utiče na to da se smanji otpor prilikom kotrljanja.

Povećane performanse kočenja u mokrim uslovima rezultat su postojanja četiri uzdužna kanala. Ona obezbeđuju brzo odvođenje vode sa kontaktne površine. Ovo omogućavaja potpunu sigurnost vozača kada je u pitanju sprečavanje nastanka akvaplaninga. Dubina kanala varira u zavisnosti od pozicije na gumi, uravnotežujući performanse na mokrim i suvim putevima.

Velika čvrstina bokova i široki metalni kord povećavaju kontrolu i reakcije gume prilikom okretanja upravljača u svim uslovima. U smeši se nalazi silikon dioksid koji poboljšava prijanjanje na mokroj podlozi i smanjuje otpor prilikom kotrljanja.

Za evropsko tržište se ove gume uglavnom proizvode u fabrici u Mađarskoj.

Kakvo je vaše iskustvo sa ovim gumama? Pišite nam o tome u komentaru.

Aktuelnu ponudu guma potražite na sajtu Internet Prodaja Guma.

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?