Matador MP-16 Stella 2 je letnja guma sa asimetričnom šarom namenjena automobilima niže i srednje klase, a MP-44 Elite 3 predstavlja letnju gumu visokih performansi za vozila srednje i više srednje klase.

U poređenju sa prethodnim modelom, Matadorom MP-15, granice u oblasti bezbednosti i komfora značajno su pomerene. Smanjen nivo buke pozitivno utiče na udobnost, dok novi oblik, konfiguracija i dezen doprinose dužem životnom veku.

Asimetrična šara gume Matador MP-16 Stella 2 podeljena je na dva dela. Spoljašnji deo služi za prenos snage tokom ubrzavanja, kočenja i promene pravca kretanja. Iz ovog razloga, spoljašnja šara sadrži veće blokove. Unutrašnji deo sačinjen je od blokova manje širine koji omogućavaju odlično odvođenje vode sa centralnog dela gume. To rezultira odličnom otpornošću na akvaplaning.

Matador MP-16 Stella 2

MP-16 Stella 2 napravljena od smeše koja je pripremana po novoj tehnologiji, po imenu Voc free, pa je rezultat manji otpor pri rotaciji i dobre karakteristike na mokroj i suvoj podlozi. Samim tim, smanjena je emisija ugljen-dioksida. Matador MP-16 Stella 2 poseduje „Stop“ indikator koji služi da informiše vozača o istrošenosti gume. Osim toga, vozač dobija informacije i o bezbednosti šare, odnosno na uvid ima indikator dubine šare, koji ga obaveštava o trenutno stanju šare kako bi mogao da prilagodi stil vožnje ili zameni gumu.

Kada govorimo o gumi MP-44 Elite 3, ona je, za razliku od njenih prethodnika MP-42 Elite 2 i MP-43, unapređena posebno u oblasti upravljanja, bezbednosti na suvom i mokrom, udobnosti i dugotrajnosti. Namenjena je automobilima srednje i više klase, jer upravo tim vozilima može obezbediti kraći zaustavni put na suvoj i mokroj podlozi i odlično upravljanje u krivinama. MP-44 Elite 3 ima brzinski indeks T, što znači brzine do 190 km/h, indeks H (210 km/h), V (240 km/h) i W (270 km/h).

Matador MP-44 Elite 3

Neke od osnovnih karakteristika gume Matador MP-44 Elite 3 su: inovativni dizajn asimetrične, neusmerene šare, kočione karakteristike na suvom i mokrom, precizno upravljanje i visoka stabilnost pri vožnji, ekstremno dobro prianjanje prilikom skretanja, ekonomičnost i veliki broj pređenih kilometara.

Internet Prodaja Guma prodavnica ima u ponudi gumu Matador MP-16 Stella 2, kao i gumu Matador MP-44 Elite 3.

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?