Dunlop WinterResponse 2

Dunlop je neposredno pred zimski period lansirao novu zimsku gumu Dunlop WinterResponse 2 namenjenu malim i kompaktnim automobilima. Iz kompanije Dunlop kažu da ova guma pruža impresivne performanse prilikom kočenja i upravljanje u zimskim uslovima.

Dunlop WinterResponse 2 naslednica je veoma uspešne Dunlop WinterResponse gume i savršeni dodatak uz gumu Dunlop SP WinterSport 4D, koja pokriva kategoriju guma visokih performansi u Dunlop porodici. U odnosu na prethodnicu, gumu Dunlop WinterResponse, novi model može se pohvaliti boljim kočenjem i bezbednijim rukovanjem tokom zimskih meseci. Pored novih prednosti i poboljšanja, pružena je dodatna sigurnost, dobra vuča i udobnost.

Dunlop WinterResponse 2 odlično prianja u krivinama na snegu i ledu, ima mali otpor pri rotaciji i spada u ekonomičnije gume. Dobro prianjanje postiže se zahvaljujući inovativnom dizajnu pod imenom Reverse Snowguide koji „hvata“ sneg središnjim prostorom, pa se time povećava kontaktna površina. Samim tim, gumom se odlično upravlja na mokrim površinama. Novina je šara sa lamelama koje su postavljene pod uglom od 45 stepeni što pruža bolje prianjanje u krivinama kada je podloga led ili sneg.

Internet Prodaja Guma prodavnica u svojoj ponudi ima gumu Dunlop WinterResponse 2.

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?