Tagom protektirane gume

Tagom Tires Srl jedan je od vodećih proizvođača protektiranih guma i drugih recikliranih proizvoda. Centrala ove kompanije nalazi se u gradu Modena, u Italiji.

Italijanska kompanija Tagom proizvodi gume za putnički, off-road i komercijalni program. Tagom svoja predstavništva ima u Severnoj Americi, Južnoj Americi, Zapadnoj Evropi, Istočnoj Aziji, Bliskom Istoku i Africi. Za kratko vreme, ova kompanija osvojila je mnoga svetska tržišta u oblasti protektiranih guma.

Internet Prodaja Guma u svojoj ponudi ima Tagomove toplo protektirane off-road gume koje se izrađuju preko odabranih i proverenih osnova pravilno korišćenih polovnih guma. Tehnologija „toplog protektovanja“ podrazumeva formiranje gazećeg sloja i spoljašnje strane gume od nanešenog novog materijala preko osnove i vulkanizaciju u kalup-presama pod visokim temperaturom i pritiskom.

Naša ponuda Tagomovih guma obuhvata model Tagom Mud Sport, guma koja predstavlja kompromis između asfaltiranog puta i neravnog terena i model Tagom Shark; guma sa izraženom dubokom šarom koja je pogodna za ekstremne sportiste koji voze teško prohodnim terenom.

Saznajte šta su to protektirane gume

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?