Kada pronađete novu primenu staroj gumi, ne samo da ste prištedeli svoj novac, već ste učinili mnogo za prirodu. Stare gume se mogu upotrebiti na toliko mnogo načina, a samo od vaše kreativnosti i mašte zavisi u kom pravcu će vas recikliranje odvesti.

Predstavljamo vam 15 brilijantnih ideja; ima tu saksija, igračaka, stolica, dekoracija – a sve je od gume! Možda ćemo vas navesti da o ovom materijalu razmišljanje na potpuno drugačiji, kreativan način. Naravno, ukoliko ste do sada napravili nešto od gume, a nema ga na našoj listi ideja, molimo vas da nam u komentaru ispod napišete. Srećan rad! 😉

1 Komentar
  1. ferenc hubai 10 година ago

    Mozda ste trebali da objavite i tacne odgovore na pitanja koja ste postavili. Otkud mi znamo da li smo tacno odgovorili na pitanja ako ne objavite vase odgovore. Npr. ako se ne varam jedno pitanje je glasilo da li je guma skupa kod nas, sta je tacan odgovor na ovo pitanje jer onaj ko kupuje gumu za njega je svakako skupa a onaj ko prodaje njemu se cini da je cena gume realna. Gledao sam cene guma u komsiluku madjarska i tamosnje cene guma su pristupacnija nego kod nas. Samo toliko. Hvala i puno pozdrava i sretno poslovanje.

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?