TOYO – driven to perform

Zahvaljujući svom beskompromisnom stremljenju ka savršenstvu koje traje već 65 godina, TOYO gume su postale jedan od vodećih svetskih brendova među proizvođačima guma, sa prodajom u osamdeset zemalja širom sveta.

Jedan od osnovnih ciljeva u razvoju, proizvodnji i testiranju TOYO guma jeste taj da one pruže izvanrednu moć prijanjanja u svim vremenskim uslovima, pri bilo kojoj brzini, uz minimalnu količinu buke i što duži vek trajanja.

TOYO gume se proizvode u velikom broju dimenzija koje zadovoljavaju potrebe savremenog tržišta automobila: od guma za male i srednje gradske automobile, preko guma inspirisanih auto trkama, kao što su Proxes gume visokih performansi, Open Country guma za 4X4 vozila, do guma za kombi vozila i kamione. Bez obzira na to da li se radi o putničkim gumama, gumama za komercijalna ili 4X4 i SUV vozila, TOYO ima prave dimenzije za vas.

Od danas se u ponudi IPG internet prodavnice nalaze TOYO letnje, zimske i gume za sve sezone, a od dezena izdvajamo sledeće: 330, 350, Proxes CF1, Proxes T1-R, Proxes CT01, Proxes R888, Proxes S/T, Open Country.

Kakva su vaša iskustva kada su TOYO gume u pitanju?

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?