ContiPremiumContact™ 5 je letnja guma namenjena kompaktnim, luksuznim i vozilima srednje klase. Odlikuje je izvanredno kratak zaustavni put na suvom i vlažnom terenu, mali otpor pri rotaciji, sigurnost u vožnji i komfor.

Continental ContiPremiumContact 5

ContiPremiumContact 5 ima optimizovane 3D ivice. Upravo to utiče na kraći put pri kočenju na suvim i mokrim putevima, posebno u odnosu na prethodnicu. Makro blokovi preuzeti su sa gume ContiSportContact 5 pa je samim tim omogućen bolji prenos sila pri vožnji u krivinama. Nova konstrukcija gume pruža sigurnu upravljivost i povećava udobnost u vožnji. ContiPremiumContact 5 ima manji otpor pri rotaciji.

Odlično prianjanje i optimalna upravljivost u svim situacijama na putu. Profil omotača gume je stabilizovan pa guma maksimalno prianja na površini, posebno pri skretanjima. Ovaj dizajn inicijalno je primenjen pri konstruisanju sportskih guma.

Visoka otpornost na akvaplaning. ContiPremiumContact 5 poseduje kanale u pojasima gazećeg sloja koji izbacuju vodu sa površine gume. Čak i pri većim brzinama, ovaj dizajn omogućava da se voda brzo otkloni bez smanjenja krutosti dezena.

Internet Prodaja Guma prodavnica u svojoj ponudi ima gumu Continental ContiPremiumContact 5. Pogledajte našu ponudu.

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?