Sasvim sigurno, letnje gume Barum Brillantis 2 su sinonim za uživanje u vožnji.

Lenje gume Barum Brillantis 2

Barum Brillantis 2 su gume iz Continental grupe, a proizvode se od 2010. godine. Dizjanirane su za manje gradske automobile. Ove gume učiniće da vam bude udobno i da vam vožnja kolima bude pravo zadovoljstvo.

Gume Barum Brillantis 2 predviđene su za vožnju po gradu i auto-putu. Karakteriše ih trajnost i dobre radne karakteristike. Ovaj model se smatra vrlo pouzdanim i sigurnim, jer obezbeđuje efikasno kočenje u svim letnjim uslovima. Izgled dezena ovog modela je asimetričan.

Karakteristike letnje gume Barum Brillantis 2

1. Spoljašnji deo gazeće površine obezbeđuje prvoklasno prijanjanje na mokrim podlogama, maksimalno ubrzanje i pouzdano kočenje. Unutrašnji deo omogućava pouzdano upravljanje na suvim putevima.

2. Uspešno uklanjaju vodu između gazećeg sloja i kontaktne površine, čime se onemogućava nastanak  akvaplaninga. Tako je poboljšano prijanjanje gume na vlažnoj podlozi. Za ovo je zadužen dizajn centralnog dela zajedno sa tri uzdužna kanala.

3. Odlikuje ih i nizak stepen buke tokom vožnje.

Tokom kompjuterske optimizacije dezena, urađeno je unapređenje u odnosu na prvu generaciju modela Brillantis. Ovo poboljšanje odnosi se na oblik kontaktnog mesta gazeće površine i podloge. Rezultat toga je smanjeno habanje gazeće površine i značajno produžen životni vek gume. U tom pogledu, odražavanje automobila je postalo jeftinije. Ovo je vrlo značajno za vozače, jer svi znamo da kupovina novih guma ume da bude velika stavka za svačiji džep.

Pišite nam u komentaru o vašim utiscima kada su u pitanju ove gume.

Aktuelnu ponudu guma potražite na sajtu Internet Prodaja Guma.

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?