GoodYear Eagle F1 Asymmetric 5 je na razvojnoj skali ove serije iznad svojih prethodnika, koji već mnogo vremena oduševljavaju zahtevne vozače. Nova generacija ima značajno poboljšanje u kočenju na mokroj podlozi, kao i kod upravljanja na suvoj podlozi. Ovo je postignuto bez smanjivanja udobnosti prilikom vožnje i bez povećanja buke.

Novi GoodYear daje odličan osećaj stabilnosti. Vrlo lako se prilagođava i daje pravi odgovor kod širokog spektra različitih situacija, na koje zahtevni vozači mogu da naiđu.

Kombinacija nove smeše i odličnog naleganja na površinu zbog drugačijeg dezena, omogućava za 4% kraći zaustavni put na mokroj podlozi, u odnosu na svog prethodnika GoodYear Eagle F1 Asymmetric 3. U GoodYear – u ističu da im se karakteristike približavaju onima koje imaju pneumatici koji se koriste za trkačke automobile za mokre staze.

Stručnjaci su usavršili i upravljanje na suvoj podlozi. Ono zavisi, kako od čvrstine bokova gume, tako i od sposobnosti naleganja na površinu i dezena gazeće površine. Njihovim usavršavanjem postignuto je bolje upravljanje tokom ulaska u krivine. Rezultat je bolje poprečno i uzdužno prijanjanje, kako u krivinama, tako i pri ubrzavanju i kočenju.

Sa gumama Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 imaćete izuzetno udobnu vožnju. Takođe, buka koja se stvara u kontaktu gume sa putem biće minimalna, što takođe doprinosi osećaju opšte udobnosti prilikom vožnje.

Ukoliko su vam bile korisne, podelite ove informacije sa prijateljima.
I naravno, javite nam vaša iskustva sa ovim gumama.

Aktuelnu ponudu guma potražite na sajtu Internet Prodaja Guma.

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?