Goodyear EfficientGrip Performance je letnja guma koju iz pomenute kompanije opisuju kao „jako izdržljivu gumu za automobile srednje i visoke klase“.

Goodyear EfficientGrip Performance

Bezbedna vožnja je na prvom mestu, a zatim dolazi udobnost. Na to su mislili inženjeri i dizajneri Goodyeara kada su razvijali novu gumu. Oni su napravili EfficientGrip Performacegumu koja osigurava odlično prianjanje na suvim i mokrim putevima, bolju upravljivost i kraći kočioni put, a pri tom je energetski efikasna.

Ove glavne karakteristike postignute su zahvaljujući rebrima na obodu gume i tehnologiji ActiveBreaking , ali i nove osnovne smeše koja je prekrivena inovativnim slojem CollCushion Layer2.

Tehnologija FuelSaving pomogla je ovoj kompaniji da stvori novu osnovnu smešu koja utiče na efikasnost gume Goodyear EfficientGrip Performance. Osim toga, otpor pri rotaciji smanjen je za 18 odsto.

Pri kočenju na mokroj podlozi, Goodyear EfficientGrip Performance beleži 8 odsto kraći kočioni put u odnosu na prethodnicu. Na suvoj podlozi ovaj put kraći je za 3 odsto u odnosu na prethodnu generaciju.

Tehnologija WearControl obezbeđuje optimalnu ravnotežu između prianjanja i manjeg otpora pri rotaciji tokom celom životnog veka gume.

Prodavnica Internet Prodaja Guma u svojoj ponudi ima gumu Goodyear EfficientGrip Performance. Pogledajte koje sve dimenzije u ponudi imamo.

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?