Filozofija holding korporacije CORDIANT  počiva na sjajnoj ideji – proizvodnja izdržljivih guma, koje će se uspešno nositi sa lošim, dotrajalim putevima koji postoje u nemalom broju zemalja u razvoju. Hajde da vidimo čime se odlikuju dva dezena putničkih guma koja su nedavno ušla na naše tržište.

CORDIANT Sport 2 – za aktivnu vožnju

Cordiant Sport 2

Asimetričan dezen gazeće površine omogućava brzo odvođenje vode sa kontaktne površine, obezbeđujući odlično rukovanje, čak i pri naglom okretanju volana. Povećana kontaktna površina rezultira dobrim prianjanjem, skraćuje zaustavni put i daje dobar osećaj kontrole nad vozilom.

Spoljni deo gume konstruisan je iz blokova koji osiguravaju kontrolu nad vozilom tokom manevrisanja, dok je unutrašnji deo gazeće površine zadužen za borbu protiv akvaplaninga. Na jednom od centralnih rebara postoji indikator istrošenosti preko koga se očitava stepen habanja gume.

Proizvodi se u dimenzijama od 13, 14, 15 i 16 coli.

CORDIANT Road Runner – za osećaj udobnosti i preciznosti

Road Runner

Projektovane su za zahtevnu vožnju bez kompromisa, za odličan osećaj kontrole nad vozilom i udobnost. Mnogobrojne lamele na gazećoj površini obezbeđuju odvođenje vode i povećavaju koeficijent prianjanja. Zahvaljujući krutim ramenim rebrima omogućena je stabilnost tokom manevrisanja, kao i odličan kontakt sa podlogom.

Ojačana centralna rebra omogućavaju da guma odlično drži pravac. Mreža brojnih lamela omogućava, pored odvođenje vode sa kontaktne površine, povećani koeficijent prianjanja i efikasnost pri kočenju. Naizmenični centralni blokovi različite veličine i poprečne brazde koje vode u više pravaca utiču na smanjenje buke.

Proizvodi se u dimenzijama od 13, 14, 15 i 16 coli.

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?