Bridgestone Turanza T001

Prošle godine Bridgestone je predstavio premium touring gumu Turanza T001 uz slogan: „Pratite put, sledite svoje srce i otkrijte uzbuđenje putovanja“.

Iz japanske kompanije tvrde da je sa njihove proizvodne trake stigla guma koja postiže neviđenu harmoniju između svih bitnih kriterijuma za vožnju: sigurnosti, udobnosti, trajnosti i zaštite životne sredine.

Bridgestone Turanzu T001 odlikuje odlična stabilnost pri velikim brzinama, što je veoma važno za sve vozače koji sate provode vozeći po autoputevima. Duga putovanja sada su udobnija, jer ova guma crpi maksimum iz performansi vozila.

Prianjanje Turanze T001 je optimalno, a stabilnost na visokom nivou. To znači da je kočenje na mokroj podlozi sigurno, što ovu letnju gumu čini jednom od favorita među vozačima.

Dva odsto kraći kočioni put garancija je za ovu gumu. To je omogućeno ivičnim blokovima koji su bočno i uzdužno veoma čvrsti. Zbog toga je moguće garantovati maksimalnu snagu kočenja.

Bridgestone Turanza T001 otporna je na akvaplaning, jer poseduje široke brazde za izbacivanje vode sa gazećeg sloja.

Za dobre karakteristike na vlažnoj podlozi zaslužna je i nova smesa gazećeg sloja.

Otpor pri kotrljanju redukovan je u odnosu na prethodni Bridgestone model. To se isto može reći i za buku koju Bridgestone Turanza T001 proizvodi.

Bridgestone Turanza T001 napravljena je od nove smese pod imenom NanoPro-Tech koja doprinosi boljoj ravnoteži između otpora pri rotaciji i vožnji na mokroj podlozi.

Ova tehnologija kombinuje različite sastojke, pa se tako stvara novi polimer koji toplotu, koja se stvara usled trenja, svodi na minimum i time utiče na smanjenje otpora pri kotrljanju.

Tako je otpor pri rotaciji smanjen za 19 % što je indirektno uticalo na smanjenje potrošnje goriva i do za 2,3 odsto.

Još jedan dobar rezultat ove tehnologije je i produžen životni vek gume za 15 odsto.

Pogledajte koje sve dimenzije gume Bridgestone Turanza T001 imamo u ponudi u Internet Prodaja Guma prodavnici.

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?