Predstavljamo vam gumu koju je Kumho premijerno prikazao kao „ekonomičnu i ekološki nastrojenu“. Iz Kumha kažu da će vam ona uštedeti gorivo, ali i da će redukovati nivo emisije ugljed-dioskida.

Kumho Ecowing ES01 KH27

Kada pričamo o uštedi goriva, iz kompanije Kumho kažu da guma Ecowing ES01 KH27 ostvaruje uštedu goriva od preko 5 odsto, što znači da samu sebe otplati već tokom prve, a najkasnije tokom druge sezone korišćenja. Prilikom testiranja ovih guma, korišćena su dva automobila Hyundai i40; na jednom su bile montirane gume Kumho Ecowing ES01 KH27, a drugi automobil je imao obične gume.

Oba automobila prevalila su oko 400 kilometara. Nakon pređenog puta, izmerena je razlika u potrošnji; prvi automobil potrošio je 4,8 litara, a drugi 5,1 litar na 100 pređenih kilometara. Test je pokazao i da je Kumho guma za dva decibela tiša od obične gume. Na internom testiranju, Kumho Ecowing ES01 KH27 pokazala je veći otpor pri kotrljanju.

Ova guma ima specijalno dizajniran gazeći sloj koji se sastoji iz tri kanala i velikih bočnih žljebova koji omogućavaju odvođenje vode sa gazećeg sloja. Ne samo da ovo povećava otpornost od akvaplaninga, već i povećava prianjanje gume i kontaktne površine.

Internet Prodaja Guma prodavnica u svojoj ponudi ima gumu Kumho Ecowing ES01 KH27

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?