Iz Slovačke stiže nova generacija zimskih guma koje su, ako je sudeći po imenu, spremne da se bore i sa najekstremnijim uslovima na putu. Matador SibirSnow MP92 M+S guma namenjena je vozilima srednje, više luksuzne klase.

Matador MP92 SibirSnow

Matador SibirSnow MP92 guma nosi oznaku M+S. Da podsetimo, M+S standard podrazumeva šaru sa kanalima na spoljašnjim stranama gazećeg sloja koji se pod uglom pružaju prema centru kod koje je 25% (i više) kontaktne površine otvoreno. Snežna pahuljica na bočnom zidu gume označava da se radi o gumi koja je namenjena evropskim zimskim uslovima i garantuje visoku pouzdanost i odlično prianjanje na snegu i ledu.

Gumu Matador MP92 SibirSnow M+S odlikuje odlično upravljanje, pouzdanost i pravovremeno kočenje u zimskim uslovima. Ova guma dostupna je sa T, H i V indeksima brzine, odnosno za brzine do 190, 210 i 240 kilometara na sat. Krutost gazećeg sloja optimizovana je, a veličine blokova su promeljive. To konkretno znači da je raspodela pritiska na podlogu optimizovana, samim tim je smanjeno trošenje gume. Matador MP92 SibirSnow M+S je ekonomična guma koja manje troši goriva i tiha je.

Matador MP92 SibirSnow M+S je guma nove generacije sa širokim rasponom dimenzija koje odgovaraju felnama veličine od 15 do 18 inča.

Internet Prodaja Guma prodavnica u svojoj ponudi ima gumu Matador MP92 SibirSnow M+S

Pročitajte više o kompaniji Matador

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?