Kvalitetne i povoljne gume FULDA SPORTCONTROL 2 mogu se pronaći na našem tržištu u različitim dimenzijama.

Robna marka Fulda pripada velikoj grupaciji kompanije GoodYear. Dezen SportControl 2, Fulda je lansirala na tržište 2017. godine.

Tradicionalno, robna marka Fulda sa svim proizvodima sa kojima izlazi na tržište, pruža visoki kvalitet nemačke tehnologije, po vrlo pristupačnim cenama. Tako ni ovaj dezen ne odstupa od navedene tvrdnje.

Karakteristike dezena SPORTCONTROL 2

Tokom kreiranja modernog dezena, Fuldini inžinjeri su posebnu pažnju obratili na to da bude prilagođen podlozi na koju naleže i da raspodela pritiska na gumu bude uravnotežena. Bavili su se poboljšanjem svih karakteristika, a posebno kočenjem na mokroj podlozi.

Ugibanje gazećeg dela je smanjeno zahvaljujući širokom, čvrstom ramenom delu na unutrašnjoj strani gazeće površine. Ova osobina omogućava precizno držanje pravca u suvim uslovima.

Kvalitetne i povoljne - FULDA SPORTCONTROL 2

Višesturki žlebovi AquaFlow obezbeđuju brzo odvođenje vode i pouzdano prijanjanje na klizavoj mokroj podlozi. Time se sprečava nastanak akvaplaninga. Smeša gume sa silikonom poboljšava kontrolu na mokrom putu.

Poboljšana kontaktna površina sprečava brzo habanje, pa gumu odlikuje dug životni vek. Smanjena težina strukture gume i poboljšana mešavina smeše, omogućava bolju kontrolu kod gubljenja energije i smanjenje otpora pri kotrljanju. Sve ove osobine utiču na smanjenje potrošnje goriva.

Za ovim gumama oduvek je bila velika potražnja. Kakvo je vaše iskustvo sa njima? Podelite ga sa ostalima i pomozite im kod izbora prilikom kupovine.

Aktuelnu ponudu guma pogledajte na sajtu Internet Prodaja Guma.

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?