Dunlop SP Winter Response, kako joj i ime kaže, predstavlja zimsku gumu visokih performansi koja tokom zime obezbeđuje bolju kontrolu nad vozilom i sigurnije prianjanje. Iz jedne od vodećih svetskih kompanija za proizvodnju guma, Dunlop, navode da su ovu gumu razvijali sa ciljem da “vozači tokom cele zime imaju sigurnu kontrolu nad vozilom”. To je postignuto zahvaljujući tehnologiji “Touch” koja omogućava pravovremeno reagovanje u skladu sa uslovima na putu, ali i kontrolisanu vožnju.

Dunlop SP Winter Response

SP Winter Response pomaže vozaču da “oseti” put, jer se informacije sa puta kao što su temperatura i prianjanje, prosleđuju vozaču. Onda on zna kada i kako da reaguje, pa je vožnja utoliko bezbednija. To je posebno važno kada su uslovi na putu nepovoljni, a vozaču je potreban “kompanjon” u vidu kvalitetne gume.

Reakcija vozila na vaše komande i odgovarajuće povratne informacije sa puta izuzetno su važne za kontrolisanu vožnju tokom zime”, izjavio je direktor ove kompanije za Evropu, Afriku i Bliski isto, Frederik Šiling.

Gazeći sloj ima asimetrični dezen pa je rezultat dobro uravnotežena guma koja stabilno prianjanja i na snegu i na ledu i na kiši. Napravljen je postupkom mešanja silikona pa je zato elastičan i kada se temperatura spusti.

S obzirom na promenjive uslove vožnje kada su temperature niske, inženjeri iz Dunlopa našli su se pred izazovom. Dunlop SP Winter Response koristi “Multi Blade” system sa dva tipa lamela koje obezbeđuju stabilnost, prianjanje i kontrolu nad vozilom, ali i efikasno kočenje i veliku otpornost na bočno klizanje.

Pogledajte dimenzije Dunlop SP Winter Response u ponudi IPG internet prodavnice.

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?