Ukoliko i tokom zimskih meseci naginjete sportskoj vožnji i pri tom vam je bitna preciznost i osetljivost pri većim brzinama, onda su Nokian WR A3 prave zimske gume za vas. Novi zimski dezen premijum kvaliteta, obezbeđuje pouzadnost i funkcionalnost u vožnji u različitim zimskim uslovima, zahvaljujući dugogodišnjoj stručnosti finskog proizvođača Nokian.

NOKIAN WR A3

Ova guma ima sportski asimetrični dezen gazećeg sloja koji omogućava prijanjanje bez ugrožavanja voznih karakteristika pri većim brzinama. Dizajn unutrašnjeg dela šare je takav da pojačava uklanjanje vode i bljuzgavice. Nanotehnologija poboljšava kontrolu prilikom vožnje u krivinama, pri prestrojavanju i drugim iznenadnim manevrima. Smeša gazećeg sloja je kombinacija prirodne gume, silikona i ulja repice, što za rezultat ima optimalnu moć prijanjanja i otpornost na habanje na različitim temperaturama. Zbog toga Nokian WR A3 čvrsto naleže na put u ekstremnim situacijama i na klizavim površinama.

Uzdužna rebra dezena imaju udubljenja nalik lopticama za golf, koje hlade gumu i smanjuju emisiju toplote što Nokian WR A3 čini dugotrajnim i bezbednijim, čak i pri velikim brzinama. Ova inovacija, pod nazivom „Silent Groove“, takođe smanjuje otpor pri rotaciji i obezbeđuje veću kilometražu zahvaljujući nižoj potrošnji goriva. Osim toga, uspešno smanjuje nivo buke kako u vozilu tako i spolja.

Besprekorna zimska vožnja je moguća samo ako su gume u dobrom stanju. Nokian WR A3 je opremljen indikatorom zimske bezbednosti (WSI) koji je patentirao Nokian. Ovaj indikator se nalazi na blokovima gazećeg sloja, ima oznaku pahuljice i pokazuje dubinu glavnih kanala u milimetrima. Oznaka pahuljice na indikatoru ostaje vidljiva do dubine šare od četiri milimetara. Bočna strana gume sadrži informacije o preporučenom pritisku. Pravilan pritisak u gumama čini upravljanje preciznijim, smanjuje oštećenja guma i potrošnju goriva.

U toku je prodajna akcija u kojoj su zimske gume Nokian WR A3 na popustu od 5%.

Aktuelnu ponudu guma možete da pogledate na sajtu Internet Prodaja Guma.

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?