TIGAR Sigura

TIGAR Sigura je jedan od najprodavanijih letnjih dezena na srpskom tržištu. Proizvodi se u T (190 km/h) brzinskom indeksu, namenjena je putničkim automobilima niže i srednje klase sa radijusom točka od 13, 14 i 15 inča, a po ceni spada u “budžet” kategoriju guma.

TIGAR Sigura je dizajnirana tako da ima dobre vozne karakteristike u vožnji po suvoj, a naročito po mokroj podlozi zahvaljujući posebnom sirovinskom sastavu. Dezen gazećeg sloja je usmeren i u obliku strele. Sastoji se od tri masivna kanala, manjih bočnih kanala i velikog broja lamela, čija mreža i specifičan raspored efikasno odvode vodu i smanjuju rizik od pojave akvaplaning efekta.

Robusni blokovi u centralnom delu i po obodu gume čine da TIGAR Sigura ima dobru moć prijanjanja i odličnu upravljivost kako na pravcu kretanja tako i pri skretanju, što omogućava bezbednu i udobnu vožnju čak i za one sa agresivnijim stilom i potrebama.

Pored navedenog, TIGAR Sigura još i zadovoljava međunarodne standarde kada su u pitanju otpor pri rotaciji i količina buke koju proizvodi tokom vožnje, što je čini prijatnom i ekološki prihvatljivom za upotrebu.

Kakva su vaša iskustva kad je TIGAR Sigura u pitanju i šta biste izdvojili kao njenu najbolju a šta kao najgoru osobinu?

1 Komentar
  1. Sheriff 2 године ago

    Tigar Sigura je jedina guma sa kojom sam zaista shvatio šta znači loša guma. Imao sam ih u dimenziji 165 70 13 i jedva sam čekao da ih zamenim. Ono što sam kao najlošije našao kod ove gume je ponašanje vozila u krivinama čak i pri najmanjim brzinama. Npr. kod najobičnijeg skretanja iz jedne sporedne ulice u dugu pri brzini od 20 na sat auto je imao tendenciju da proklizava. Guma se dosta brzo potrošila (na svu sreću), tako da sam zamenio.

Napiši komentar

Vaša mejl adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

©2020 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?

Скочи на траку са алаткама