SAVA Adapto SLIKA 1

SAVA Adapto ima dobre vozne karakteristike, bilo da je kiša, sneg ili sunce – slogan je koji prati novu gumu za sve sezone poznatog slovenačkog proizvođača guma SAVA. To je guma koja se „adaptira“ promenama koje prate različite sezonske klimatske uslove, te je dobar izbor za one vozače koji ne žele da imaju dva seta guma: zimske i letnje.

Iako spada u gume za sve sezone, SAVA Adapto nosi oznaku pahuljice, što znači da zadovoljava zvanične standarde prave zimske gume. Ima odličnu moć prijanjanja u svim vremenskim uslovima, zahvaljujući posebnom sirovinskom sastavu. Tri široka uzdužna kanala efikasno odvode vodu sa gazećeg sloja smanjujući rizik od pojave akvaplaning efekta.

Tvrdoća šare je dobro izbalansirana, te u kombinaciji sa talasastim lamelama i radijalnim ivicama blokova SAVA Adapto „grabi“ put, bilo da je pokriven snegom, bljuzgavicom ili kišom. Zaobljene ivice i S oblik šare doprinose smanjenom nivou buke prilikom vožnje, te je ova guma za sve sezone prijatna za vožnju tokom cele godine.

U ponudi IPG internet prodavnice u dezenu SAVA Adapto mogu se trenutno pronaći najzastupljenije dimenzije guma na domaćem tržištu.

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?