FULDA

Fulda je jedan od vodećih proizvođača letnjih i zimskih guma u Nemačkoj. Ovaj poznati proizvođač guma već 112 godina omogućava bezbednu vožnju i u najkomplikovanijim uslovima: od nemačkog autobana gde na nekim deonicama nema ograničenja brzine do planinskih puteva koji su smrznuti i veoma opasni.

Fulda pneumatici namenjeni su za korišćenje u specifičnim uslovima vožnje, a veoma su atraktivni po svojim cenama. Iz kompanije kažu da za novac koji date dobijate maksimalan kvalitet. Fulda gume nude brojne prednosti, izdržljive su i štede gorivo, što je u današnje vreme poskupljenja i najvažnije.

Ovaj nemački brend nudi kompletan asortiman guma za putnička, kombi i džipovska vozila za sve segmente performansi u letnjim i zimskim uslovima, ali i gume za laka odnosno teška teretna vozila i poljoprivredne mašine.

Jedan od Fuldinih pneumatika koji se posebno ističe je letnja guma EcoControl namenjena racionalnim kupcima koji žele da pregaze više kilometara nego što je uobičajeno i da dobro kontrolišu svoje vozilo na vlažnom putu. Ostali Fulda dezeni koji se mogu pronaći u ponudi IPG internet prodavnice su zimska Kristal Montero linija, kombi dezeni Conveo Tour i Conveo Trac, kao i dezeni za džipove i SUV vozila 4×4 Road i Tramp 4×4.

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?