Michelin Primacy Alpin PA3 je zimska guma dizajnirana tako da svojim svojstvima zadovolji potrebe različitih kategorija automobila: od sportskih kupea preko sedana do terenaca i džipova. Skoro sve dimenzije koje se proizvode u dezenu Primacy Alpin PA3 nose oznaku Green X koja potvrđuje da se upotrebom ovih guma doprinosi smanjenju potrošnje goriva i emisije ugljen-dioksida u atmosferu.

Michelin Primacy Alpin PA3 SLIKA 1

Michelin Primacy Alpin PA3 krase poboljšana zaustavna moć i kontrola tokom vožnje u zimskim uslovima kao što su hladnoća i sneg. Zahvaljujući suncokretovom ulju koje ova guma ima u svom sirovinskom sastavu, povećana je trakcija pri niskim temperaturama i zaustavna moć i upravljivost na mokroj podlozi, kao i sveukupna svojstva u vožnji na snegu. Dezen ima usmerenu šaru koja se sastoji od nezavisnog oboda i centralnog rebra, između kojih su smešteni masivni blokovi. U izradi lamela je korišćena Michelinova StabiliGrip™ tehnologija koja obezbeđuje dodatno prijanjanje čime se poboljšava ubrzavanje i upravljivost na snegu i ledu.

Kada se sve navedeno uzme u obzir, ne iznenađuje činjenica da Primacy Alpin PA3 nosi oznaku „pahulje“ kao dokaz da zadovoljava stroge zahteve gumarske industrije kada su zimske gume u pitanju.

S obzirom na izuzetne performanse na snegu i ledu koje ima Primacy Alpin PA3 zahvaljujući svom sirovinskom sastavu, obavezna je njihova montaža na sva četiri točka kako bi se obezbedila odgovarajuća kontrola nad vozilom tokom vožnje.

2 Komentara
  1. Sinisa 13 година ago

    potrebna jedna PA3 nova ili polovna u dimenziji 215 45 17

  2. Miljana Nimčević 13 година ago

    Poštovani Siniša, na vašu mejl adresu smo vam poslali odgovor na vaš upit u vezi dimenzije 215/45 R17.

    – Miljana Nimčević, IPG

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?