Kada vozači govore o kvalitetnim gumama visokih performansi namenjenih, pre svega, luksuznim automobilima, zasigurno spomenu i zimsku gumu Goodyear Ultra Grip Performance 2. Pre lansiranja na tržište, ova guma je testirana i sertifikovana u nezavisnom nemačkom TÜV SÜD Automotive institutu. Zaključeno je da Ultra Grip Performance 2 ima sve predispozicije da na putu savlada sneg, led, vodu i bljuzgavicu. Zimske okolnosti zahtevaju ozbiljnu opremu, a ova vrhunski dizajnirana zimska guma spada u tu grupu.

Goodyear Ultra Grip Performance 2

Sigurno prianja na klizavom putu i obezbeđuje sigurnu, tihu i ugodnu vožnju. Usmerenog je simetričnog dezena rađenog u 3D tehnologiji; blokovi su joj čvrsti i krupni, pa je upravljivost tokom zime bolja. Uz Goodyear Ultra Grip Performance 2, automobil dobro drži pravac u promenjivim zimskim uslovima.

Napravljena je od polimera obogaćenih silikonom, pa spada u grupu mekih i funkcionalnih guma. Zahvaljujući tehnologiji Adaptive SipeGrip, novom sastavu gazećeg sloja na bazi silikona, ova guma dominira tokom zimskih meseci. Kontakt koji se ostvaruje sa podlogom pri vožnji je sigurniji i stabilniji, bilo ona mokra ili smrznuta.

Ova zimska guma ima visoku otpornost na akvaplaning. Zahvaljujući kanalima na gumi, brzo se sa nje odvodi sneg, led, blato i voda.

Još neke karakteristike su kraći put zaustavljanja, tiha vožnja i ravnomerno habanje. Iz kompanije Goodyear ističu da guma Goodyear Ultra Grip Performance 2 čak i posle pregaženih 30.000 kilometara ima 11 metara kraći zaustavni put na vlažnoj podlozi od konkurenata.

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?