Iz kompanije Goodyear za svoju letnju gumu EfficientGrip Compact kažu da je to „guma koja štedi gorivo“. Takođe, navode da je jedan od njenih glavnih aduta duži životni vek i pouzdana upravljivost na suvoj i mokroj podlozi.

Samim tim što je ekonomična u smislu uštede goriva i traje duže od ostalih guma u klasi, iz poznate kompanije ističu da ćete sa ovom gumom preći veću kilometražu na godišnjem nivou. Ukupna težina gume smanjena je za 5 odsto, čime se smanjuje otpor pri rotaciji. To znači da se optimizuje distribucija pritiska koji osigurava ravnomerno trošenje gazećeg sloja.

Goodyear EfficientGrip Compact

EfficientGrip Compact predviđena je za prolećne i letnje uslove na putu, ali se jako dobro snalazi i na mokrim putevima. Posebno kada padne letnji pljusak koji podlogu učini klizavom. Ova guma ima kraći kočioni put, kako na mokrim, tako i na suvim putevima, jer njen novi profil ima dvostruke široke brazde, ali i velike kanale za razbijanje površine vode.

Kada već pričamo o letnjim pljuskovima, valja napomenuti da je EfficientGrip Compact otporna na akvaplaning zahvaljujući zaobljenijem obliku šupljine koji zaustavlja sakupljanje vode ispred gume.

S obzirom na čvršći profil gume Goodyear EfficientGrip Compact, otpor pri rotaciji je manji, pa je i emisija ugljen-dioksida redukovana.

Osim odlične upravljivosti i izdržljivosti, ova guma omogućava sigurnu i udobnu vožnju.

Internet Prodaja Guma u ponudi ima gumu Goodyear EfficientGrip Compact u više dimenzija.

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?