Motociklisti širom sveta prepoznaju ime Dunlop kao proizvođača moto-guma sa dugom tradicijom koji omogućava neophodnu pouzdanost na putu.

Ova britanska kompanija od 1900. godine proizvodi moto-gume. Danas Dunlop u ponudi ima širok asortiman guma za sve vrste motocikala; za motore od 125 kubika, terenske motocikle, do guma za supersport i trkačke motocikle. Nekada je Dunlop proizvodio i gume za ATV vozila.

Dunlop moto gume

Kada se pogleda lista moto-brendova koji Dunlopove gume koriste kao originalnu opremu, shvati se veličina ovog brenda. Na Dunlopovoj listi klijenata nalaze se BMW, Buell, Ducati, Harley-Davidson, Honda, Kawasaki, Suzuki, Victory, Yamaha, Aprilia. Svi vodeći proizvođači dvotočkaša.

Asortiman Dunlop moto-guma obuhvataju: „on road“ gume namenjene za vožnju po asfaltu u svim vremenskim uslovima, „on-of road“ gume koje daju odlične rezultate i u vožnji po asfaltu i van asfalta, „off road“ gume koje su prilagođenje za vožnju po neravnom terenu van asfalta i gume za skutere koje omogućavaju odlične performanse na putu.

Sve gume koje izađu iz Dunlopove moto divizije prolaze kroz rigorozno testiranje u ekstremnim uslovima, tako da su motociklisti na kraju veoma sigurni u finalni proizvod.

Internet Prodaja Guma u ponudi ima više dezena Dunlopovih moto guma: GP Racer, Qualifier, SportMax SportSmart, SPMAX RoadSmart, ArrowMax StreetSmart, D404, TrailMax, Geomax, SPMAX Mutant, ali i gume za skutere: ScootSmart, RunScoot,

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?