BF GOODRICH g-Grip Go se pojavio na tržištu na proleće 2009. godine kao dopuna postojećeg BF Goodrich asortimana letnjih guma za hečbekove, limuzine i porodične automobile. Odlične vozne karakteristike kako po suvom tako i po mokrom putu, obezbeđuju precizno rukovanje i kontrolu nad automobilom u vožnji pri različitim vremenskim prilikama koje mogu da vas zadese tokom nepredvidljivih letnjih meseci.

BF GOODRICH g-Grip Go

U vožnji po suvom BF GOODRICH g-Grip Go omogućava vozačima da izvuku maksimum iz svog automobila. Masivni blokovi duž oboda osiguravaju brz odgovor pri upravljanju u krivinama, dok centralno rebro obezbeđuje stabilnost i kontrolu u pravcu kretanja. Stabilnost se zadržava i pri kočenju zahvaljujući zarubljenim kanalima, koje povećavaju čvrstinu blokova. Na ovaj način se zadržava oblik gazeće površine čime je kočenje sigurnije i stabilnije.

Pri normalnoj količini padavina, kada se na putu stvori tanak film vode, vorteks šara efikasno izbacuje vodu sa gazećeg sloja i omogućava prijanjanje kontaktne površine gume uz podlogu. Pri obilnijim padavinama, kada se na kolovozu stvori deblji sloj vode, duboki kanali koji se pružaju duž gume, poboljašavaju istiskivanje vode i smanjuju rizik od pojave akvaplaninga.

Statistike su pokazale da se veći broj ozbiljnih saobraćajnih nesreća u Evropi događa prilikom promene vremenskih uslova, zbog čega su se BF Goodrich stručnjaci pre svega skoncentrisali na karakteristike prijanjanja na mokrim kolovozima. Kao rezultat, BF GOODRICH g-Grip Go se „drži“ za put i u kritičnijim situacijama u vožnji kada je prijanjanje smanjeno, zbog čega pruža izvanrednu bezbednost u vožnji tokom leta kada se velike vrućine i usijani asfalt vrlo lako pretvore u pljuskove i kolovoz prepun vode.

1 Komentar
  1. ivan 13 година ago

    Dobar dan ja sam Ivan iz Crne Gore,bih li mogao kupiti kod vas 2gume,ili naruciti da li biste mi vi to poslali

    Hvalla

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?