Ako volite brzu i bezbednu vožnju u letnjim uslovima, onda je sportski Nokian zLine prava letnja guma za vas.

Nokian zLine namenjene su vozačima koji voze sportskim stilom, prilično brzo, ali uživaju u preciznosti upravljanja. Jedna od glavnih vrlina ove gume je dobra upravljivost na mokroj podlozi; Nokian zLine prianja čvrsto i prilagođava se uslovima na putu.

Nokian zLine Guma za sportsku vožnju

Ova guma prilagođava se promenljivim uslovima na srpskim putevima tokom letnjih meseci. Reaguje brzo i odgovorno. Nokian zLine lako savladava ekstremne situacije na putevima i odoleva velikim temperaturnim razlikama koje su moguće tokom leta.

Brze reakcije pri upravljanju kod ove gume su u imperativu. Nije ni čudo; Nokian zLine testirana je na klizavim nordijskim putevima i evropskim testnim centrima. Automobili na koje su bile montirane ove gume prešli su više hiljada kilometara. Da bi se postiglo savršeno prianjanje na mokrom putu, inženjeri su tokom testa pažljivo posmatrali snimke sa visokobrzinskih kamera, ne bi li uočili nepravilnosti i poteškoće, a zatim ih u hodu rešavali. Sve dok nije nastala konačna verzija gume Nokian zLine.

Iza gume Nokian zLine krije se nova tehnologija i tradicija kompanije Nokian, pa je samim tim smeštaju na sam vrh liste najkvalitetnijih guma u najbržoj automobilskoj klasi. Podsetimo se da je prethodnica ove gume, Nokian Z G2, pobedila 2012. godine na testu guma u organizaciji najvećeg evropskog auto-magazina.

Program zLine obuhvata 31 veličinu od 16 do 20 inča sa indeksom brzine W (270 km/h) i Y (300 km/h).

Internet Prodaja Guma prodavnica u svojoj ponudi ima gumu Nokian zLine, pogledajte u kojim sve dimenzijama.

Saznajte koje su prednosti letnjih guma u odnosu na zimske gume ovde.

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?