Zimske gume Sava Eskimo SUV 2 kreirala je kompanija GoodYear. Sava Eskimo SUV 2 su gume visokih peformansi sa usmerenim dezenom. Predviđene su za vožnju po putu, za vozila sa visokim težištem. Na tržištu su se pojavile 2017. godine u junu.

Ovaj dezen omogućava efikasno kočenje i daje pouzdanu kontrolu na snegu i ledu. Karakteriše ih poboljšano rukovanje na mokroj podlozi, udobnost u vožnji i nizak otpor kotrljanja.

Zamena za Sava Eskimo SUV

Sava Eskimo SUV 2 su zamenile prvu generaciju Sava Eskimo SUV. U poređenju sa njima imaju mnoga poboljašanja. Ovo podrazumeva značajno poboljašanje preformansi, garantujući sigurno kretanje u svim vremenskim uslovima tokom zime.

Iz fabrike poručuju da ovaj dezen ima mnogo srodnosti sa auto gumama Sava Eskimo HP2. Zimske gume Sava Eskimo HP2 pojavile su se na tržištu godinu dana ranije, tačnije u jesen 2016. godine.

Karakteristike gazećeg sloja

Veliki blokovi gazeće površine koji su smešteni u ramenom delu, optimalni su za veliku težinu terenskih vozila. Poboljšavaju prenos snage, a to daje stabilnost i lakoću kontrole na klizavim i snežnim putevima. Ovi blokovi utiču i na to da zaustavni put bude kratak.

Kontura gume sa višestrukim opsegom daje dugačak i širok otisak u kontaktu sa površinom. Ona doprinosi ravnomernom raspoređivanju pritiska između gume i površine puta. Ova činjenica ne samo da povećava kontaktnu površinu za samopouzdanije kretanje, već i produžava sam život gume.

Uzdužno centralno rebro sa brojnim kanalima nudi poboljšanu sposobnost upravljanja. Oblik ovog rebra omogućuje smanjenje buke na suvom putu, pri čemu ne umanjuje prijanjanje u zimskim uslovima.

Optimalno pozicionirani uzdužni kanali za odvođenje vode, ubrzavaju uklanjanje vode i bljuzgavice između gume i podloge. Oni sprečavaju nastajanje akvaplaninga, povećavaju stepen prijanjanja i daju stabilnost vozilu na mokroj podlozi.

Sava Eskimo SUV 2 proizvodi se u 5 dimenzija:

235/65 R17 108 H XL
255/55 R18 109 H XL
235/60 R18 107 H XL
235/55 R17 103 H XL
225/65 R17 106 H XL

Da li imate jednu od ovih dimenzija na svom vozilu? Ostavite nam komentar i prenesite nam svoje iskustvo.

Aktuelnu ponudu guma potražite na sajtu Internet Prodaja Guma.

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?