Kompanija Tigar Tyres je najveći domaći proizvođač guma i brend koji pripada Michelin grupaciji.

Tigar gume

Ova kompanija osnovana je 1935. godine, a preduzeće „Tigar tehnička guma d.o.o.“ kao posebna organizaciona celina u okviru Tigra postoji od 1966. godine. Te godine počinje i proizvodnja lopti, jednog od najpoznatijih proizvoda na prostorima bivše Jugoslavije. Zahvaljujući velikom uspehu ovog proizvoda, kompanija Tigar beleži sve veće uspešne rezultate. Tigar pronalazi svoje mesto u auto-industriji, rudarstvu i metalurgiji.

Važna godina za Tigar je 1989. jer je tada izvršena kompletna rekonstrukcija fabričke hale, ali su kupljene i instalirane nove savremene proizvodne linije. Jednako je važna i 2009. godina kada je kompanija preseljena na novu lokaciju sa potpuno novom infrastrukturom i savremenom opremom.

Danas „Tigar tehnička guma“ ima preko 200 zaposlenih, od kojih je oko 10 odsto angažovano na razvoju i kontroli kvaliteta. U okviru korporacije Tigar postoji i d.o.o. „Tigar hemijski proizvodi, koja je najmlađa fabrika. Tigar proizvodi i namensku i modnu obuću.

Sa fabričke trake Tigra stiže Tigar Wintera, najprodavanija zimska guma u Srbiji, prema statistikama sajta Internet Prodaja Guma. Inače, Internet Prodaja Guma u svojoj ponudi ima i druge Tigrove gume. Letnje gume: Tigar Synneris,  Tigar Sigura, Tigar Prima, Tigar TG621, Tigar Hitris; letnje i zimske gume za dostavna vozila: Tigar Cargo Speed Winter, Tigar TG725

2 Komentara
  1. Bora 8 година ago

    Da li imate fabricku prodavnicu u Beogradu ?

    • Ljiljana Pavkov 8 година ago

      Zdravo Boro, mi smo registrovani kao maloprodaja van maloprodajnog objekta. Nemamo klasičan maloprodajni objekat.

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?