Proizvođač ATV vozila Polaris lansirao je najnovije vozilo za vojničke svrhe koje ima specijalne bezvazdušne gume. Ove gume, po rečima čelnika kompanije, mogu da prime metak i ostanu neoštećene.

Terrain Armor

Gume pod imenom Terrain Armor spadaju u standardnu opremu za novo vozilo Polaris Sportsman WV850 HO. Pošto su bezvazdušne, ne mogu se izduvati, pa čak i ako se u njih puca iz puške velikog kalibra. Iz Polarisa ističu da su nove gume stabilnije, izdržljivije i da imaju poboljšane performanse čak i pri naglim skretanjima.

Gume Terrain Armor mogu podneti velika opterećenja, a sve to zahvaljujući strukturi nalik na pčelinje saće. Neko bi rekao da ovakva struktura deluje nestabilno i nepouzdano, ali iz kompanije ističu da gume odolevaju svakom terenu i svim preprekama i kao takve su savršene za jedno vojno vozilo.

Testirane su u najgorim uslovima. Probadane su velikim ekserima, postavljali su im klikove da preko njih pregaze, pucali su u njih, a čak i nakon tih prepreka, uspevale su da izdrže još 1.500 kilometara.

Sve nam se čini da će nove bezvazdušne gume pokrenuti revoluciju u gumarskom svetu. Šta vi mislite?

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?