Najprodavanija zimska guma: Tigar Wintera

Podeli članakShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Facebook

Tigar Wintera je, prema statistikama sajta Internet Prodaja Guma, najprodavanija zimska guma u Srbiji. Kvalitetna je i cenovno pristupačna, pa se vrlo brzo ceo kontigent rasproda.

Tigar Wintera je zimska guma namenjena srednjoj i višoj klasi automobila. Mnogi vozači se slažu da je ova guma na našem tržištu u najboljem odnosu “cena-kvalitet-broj pređenih kilometara”, jer je, u odnosu na konkurente, neuporedivo jeftinija. Cena u ovom slučaju ne govori o lošem kvalitetu; Tigar Wintera pokazuje sasvim dobro ponašanje u zimskim uslovima. Neke od dobrih karakteristika ove gume su: dobro držanje pravca na zaleđenom i snežnom putu, sigurnost i udobnost u vožnji i smanjena buka u kabini.

Tigar Wintera

Otporna je na akvaplaning; Tigar Wintera pomoću širokih kanala brzo odvodi sneg, blato i vodu sa gazeće površine, tako da sa mokrom podlogom ostvaruje dobar kontakt. To donosi povećanu bezbednost u vožnji, kao i sigurno kočenje i držanje pravca i pri težim zimskim uslovima. Bezbednost je garantovana i zahvaljujući kvalitetu kaučuka i usmerenom dezenu sa ekskluzivnim dizajnom gazećeg sloja i boka.

Tigar Wintera se radi u brzinskom indeksu T, što znači do 190 kilometara na sat, kao i u brzinskom indeksu H, odnosno 210 kilometara na sat.

Internet Prodaja Guma u svojoj ponudi ima gumu Tigar Wintera. Pogledajte našu ponudu.

14 Komentara:
 1. Aleksandar
  • Sske
 2. Matija
 3. Dragan
 4. Steva
  • Nesa
 5. mikan
 6. Sonny
 7. BB king
 8. Mladen
 9. Alfista
 10. Baky
 11. Dora
 12. Dragan

Ostavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *