Iz kompanije GoodYear tvrde da ćete sa njihovim gumama UltraGrip Performance Gen-1 imati maksimalnu sigurnost na snegu.

GoodYear UltraGrip Performance Gen-1 je zimska guma sa usmerenim dezenom. Karakteristike koje se posebno ističu su energetska efikasnost, pouzdano naleganje na snežne i mokre podloge, kao i stabilno upravljanje i mali otpor prilikom rotacije. 

Pouzdano na snegu sa GoodYear UltraGrip Performance Gen-1

Kompanija GoodYear je 2014. godine predstavila devetu generaciju linije UltraGrip sa dezenom UltraGrip 9. Koreni ove linije datiraju još od sedamdesetih godina prošlog veka. Uporedo sa tim, od 2008. godine počela je da se proizvodi linija UltraGrip Performance, a dizajnirana je za snažne, moderne automobile. U ovu grupu svrstava se i UltraGrip Performance Gen-1.

Inovacije razvojnog tima

Tokom dizajniranja ovog modela, sva pažnja ljudi iz razvojnog tima bila je usmerena na nekoliko karakteristika. To su kočenje na mokroj površini, snegu i ledu, kao i upravljanje na suvoj i na mokroj  podlozi.

Pouzdano na snegu sa GoodYear UltraGrip Performance Gen-1

Kao rezultat ovih nastojanja, uočavamo raspored i veliku gustinu lamela na gazećoj površini. Međusobno isprepletene lamele na blokovima, svojim svojstvima koja se uočavaju pri kotrljanju, utiču na povećanje čvrstine gazeće površine. Takođe povećavaju upravljivost, kao i prijanjanje i kočenje na snegu i ledu.

Druga inovacija je gornji indikator istrošenost u obliku pahulje. On omogućava vozaču da tačno odredi momenat kada guma više ne pruža maksimum bezbednosti u zimskim uslovima i kada ju je potrebno zameniti.

Testiranje organizacije TUV SUD

Organizacija TUV SUD sprovela je i nezavisne testove na kojima je jedan od učesnika bio UltraGrip Performance Gen-1. Testovi su potvrdili da im je zaustavni put na snegu u proseku za 3% kraći u odnosu na četiri druga vodeća brenda koja su učestovala na testiranju.

Proizvođači su izuzetno zadovoljni ovim rezulatatima. Po njihovom mišljenju to dokazuje da je razvojni tim uspeo da se izbori sa zadatkom koji su dobili. A to je obezbeđivanje maksimalnog stepena sigurnosti na putevima pokrivenim snegom.

Da li i vaše iskusto sa ovim gumama govori tome u prilog? Pišite nam o tome u komentaru.

Aktuelnu ponudu guma potražite na sajtu Internet Prodaja Guma.

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?