Proizvođač moto guma, CONTINENTAL, uvećao je svoj asortiman najnovijim dezenom Conti TKC70. Razvojni tim kompanije napravio je kombinaciju dva prethodna modela – Conti TrailAttack2 i ContiTKC80, koristeći njihove najbolje osobine. Novi dezen nasledio je off-road izgled od TKC80, a radijalnu konstrukciju gume od TrailAttack2.

Kada spojimo ove karakteristike dobijamo odličnu gumu koja je predviđena za vožnju i na putevima i van njih. U procentima ova pozicija izgleda ovako: 60% za vožnju po putu i 40% za vožnju van njega. Mada je dezen TKC70 prilično grub, ova guma izuzetno je tiha tokom vožnje.

Jedna od najvažnijih osobina radijalnih Continentalovih guma je veliki broj pređenih kilometara, izuzetno dobro prianjanje u krivinama, kao i kratak zaustavni put prilikom kočenja na mokroj podlozi. Ovim proizvođač obećava komfor tokom vožnje i izuzetnu stabilnost pri velikim brzinama. Inače, kažu da je ovo jedina radijalna guma koja je pogodna za off-road vožnju.

Ovu gumu takođe odlikuje i korišćenje novih mešavina prilikom izrade. U pitanju je Rain Grip za bolje prianjanje na mokroj podlozi i brže postizanje radne temperature i Multi Grip (Continental Semi-Dual-Compound Technologie) koja daje različitu tvrdoću gume po sredini i po ivici gazeće površine i ona je ta koja je odgovorna za više pređenih kilometara i bolje prianjanje u krivinama.

Proizvodi se u Nemačkoj, a ono što će posebno obradovati vozače je činjenica da je dezen ovih guma zimski i da na sebi nosi oznaku M+S, pa je pogodna za vožnju tokom cele godine.

Slobodno možemo da zaključimo da je ovo guma sa odličnim performansama, prilagođena svim vremenskim uslovima i putevima. Kad god i gde god na njima da krenete uživajte u vožnji i, naravno, javite nam vaša iskustva.

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?