U svetu automobilskih guma, Continental je uveliko poznat, a kada je reč o moto-gumama, ova kompanija veoma dosledno sprovodi sva znanja stečena u moto-sportu.

Continental AG je vodeća nemačka kompanija za proizvodnju guma, kočionih sistema, komponenti za pogonske sklopove i šasije, elektronike za vozila, tahografa i delova za automobile i kamione. Osnovan je 1871. godine u Hanoveru. Zauzima četvrto mesto na listi najvećih proizvođača guma na svetu, odmah nakon kompanija Bridgestone, Michelin i Goodyear.

Continental Moto SLIKA 1

Continentalov program moto-guma obuhvata sportske gume posebne po tome što odlično prianjaju na suvom i na vlažnom putu, brzo se zagrevaju zahvaljujući „black chilly“ mešavini i omogućavaju maksimalni ugao naginjanja.

Program uključuje i putno-sportske moto-gume, koje omogućuju dobro prianjanje na suvom i vlažnom kako za sport, tako i za all season vozače. Ove gume pružaju motociklisti visoki stepen udobnosti pri vožnji.

Enduro-cross moto-gume od Continentala namenjene su vozačima koji se na motociklima osećaju „kao kod kuće“. One pružaju dobro prianjanje čak i van put zahvaljujući offroad orijentisanoj šari.

Continental proizvodi i gume za skutere, klasično sportske moto-gume i super-moto gume.

Godine 2008. Continental je pobedio na uporednom testu svih vodećih svetskih proizvođača guma.

Internet Prodaja Guma u svojoj ponudi ima sledeće dezene Continental moto-guma: ContiSportAttack, ContiRoadAttack 2, ContiTwist SM, ContiGo! , Milestone, ContiTrailAttack, ContiEscape, TKC 80 Twinduro, ContiTwist.

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?