Pirelli Scorpion Verde™ predstavlja prvu u svetu letnju gumu sa etiketom „Zelene performanse“ namenjenu SUV i crossover vozilima.

Pirelli Scorpion Verde

Napravljena je kako bi prikazala prednost svih najnovijih Pirelijevih materijala, strukturu i dizajn gazećeg sloja. Ova guma garantuje uštedu goriva, zaštitu životne sredine, komfor i bezbednost na putu.

Pirelli Scorpion Verde™ je energetski efikasna guma; smanjuje potrošnju goriva i redukuje emisiju ugljen-dioksida. Takođe, ova letnja guma napravljena je od eko-kompatibilnih materijala koji smanjuju uticaj na životnu sredinu, kako tokom proizvodnje, tako i kroz čitav životni vek gume. Samim tim, Pirelli Scorpion Verde™ duže traje. Može se pohvaliti i time da je u skladu sa evropskim zakonima koji se odnose na smanjenje buke, pa je time i komfor u vožnji veći.

Pirelli Scorpion Verde™ ima optimizovan dizajn gazećeg sloja. U odnosu na gumu Scorpion STR ima manji otpor pri rotaciji za 20 odsto i 10 odsto je lakša. Odnos silicijum dioksida u gazećem sloju je izbalansiran.

Pogledajte našu ponudu Pirelli guma.

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?