Za sve ljubitelje dvotočkaša imamo lepu vest: od sada u Internet Prodaja Guma online prodavnici možete kupiti gume američkog brenda Full Bore!

Full bore moto i atv gume

Full Bore proizvodi moto i ATV gume. U pitanju je američki brend čije se gume proizvode u Južnoj Koreji. Ovaj brend važi za pouzdan u svetu dvotočkaša, a karakterišu ga i povoljne cene i visok kvalitet.

Jedan od prepoznatljivih proizvoda ovog proizvođača je guma Superbike M1. Ova guma namenjena je najzahtevnijim motociklistima. Recimo, ona se proizvodi u Japanu, a pravljena je po specijalnoj tehnologiji da bi pružila maksimalne performanse. Tu je i guma Tour King – M66 koja je proizvedena specijalno za cruiser, touring i v-twin motocikle. Pravljena je po najmodernijoj tehnologiji uz primenu najsavremenijeg inženjeringa. Kada je reč o Full Bore gumi M40/41 Adventure, pored povoljne cene, ova guma savršeno odgovara „adventure touring“ segmentu.

ATV Bias su gume namenjene ATVvozilima. Njihovi duboki kanali pružaju odlično prianjanje, a izrada u šest slojeva povećava otpornost na oštećenja. Samim tim, životni vek gume je produžen.

 Pogledajte našu ponudu Full Bore moto guma.

 

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?