Zimske auto gume Davanti Wintoura su proizvod britanske kompanije Davanti. Od nastanka pa do danas, ova kompanija razvijala je gume specijalno za evropsko tržište. Svoju prvu gumu su lansirali 2015. godine na sajmu Autopromotec u Bolonji.

Osnovne odlike

Osnivači kompanije Davanti ističu da ove gume imaju visoke preformanse u svim vremenskim uslovima tokom zime. To podrazumeva odličnu vuču i pouzdano prijanjanje na suvoj i mokroj podlozi. Odlikuje ih takođe i udobna vožnja i ekonomična potrošnja goriva.

Zimske auto gume Davatni Wintoura dizajnirane su za putničke automobile, a na tržištu su se pojavile 2017. godine.

Karakteristike i prednosti dezena

Imaju usmereni dezen sa 5 osnovnih karakteristika:

1. Smanjen rizik od nastanka akvaplaninga. Na gazećoj površini uočavaju se dva široka uzdužna cik-cak kanala između ramenog i središnjeg dela. Ovi kanali, zajedno sa bočnim odvodnim kanalima, osiguravaju brzo odvođenje vode i bljuzgavice između guma i podloge. Na ovaj način se smanjuje rizik od nastanka akvaplaninga. Samim tim ovo daje vozilu stabilnost na mokroj i klizavoj podlozi.

2. Centralni zatvoreni deo gazeće površine, obezbeđuje odlične karakteristike prilikom kočenja. Isto tako garantuju i mnogo pređenih kilometara.

3. Brojne lamele poboljšavaju prijanjanje na klizavoj i snežnoj podlozi.

4. Stabilni rameni blokovi utiču na dobru upravljivost tokom manevara upravljačem.

5. Iskošene ivice blokova i promenljiva veličina nagiba dezena na gazećoj površini, značajno utiču na smanjenje buke na putu. Takođe, fleksibilan dizajn karkase osigurava udobnu vožnju.

Sve napred navedeno bi mogli biti dobri razlozi da vaš izbor prilikom kupovine budu baš zimske auto gume Davanti Wintoura. Jer, ovo su gume sa cenom guma iz budžet kategorije, a sa kvalitetom koji imaju gume iz srednje kategorije.

I kao što iz kompanije poručuju – Davanti, gume koje prate put!

Kakvo je vaše iskustvo sa gumama Davanti? Pišite nam u komentaru.

Aktuelnu ponudu guma možete pronaći na sajtu Internet Prodaja Guma.

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?