Barum Brillantis 2 je letnja guma namenjena malim i srednjim automobilima. Može se pohvaliti visokom ekonomičnošću, jer prelazi veliki broj kilometara.

Barum Brillantis 2

Prilikom razvoja ove gume, ideja je bila jasna: želeli su da razviju ekonomičnu i bezbednu gumu. Da bi postigli ovo, Barumovi inženjeri inkorporirali su asimetrični dizajn šare u gume namenjene kompaktnim automobilima.

Bezbednost i na suvom i na mokrom terenu. Barum Brillantis 2 stabilna je i na suvoj podlozi i pravovremeno reaguje na komande. Sa druge strane, zahvaljujući asimetričnom dizajnu, ova guma veoma je otporna na akvaplaning. Barum Brillantis 2 sigurno prianja pri ubrzavanju i kočenju, bez obzira na vlažnost terena.

Standardna guma za male/srednje automobile. Vrlo ekonomična guma koja prelazi veliki broj kilometara. Dobra otpornost na akvaplaning. Sigurno prijanjanje pri ubrzavanju i kočenju. Smanjeno neravnomerno trošenje gume. Barum Brillantis 2 opremljena je indikatorom trošenja guma koji jasno pokazuje da li je dubina šare otišla ispod zakonskog minimuma.

Internet Prodaja Guma u svojoj ponudi ima gumu Barum Brillantis 2. Pogledajte našu ponudu.

 

 

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?