Nokian eLine

Nokian eLine zasigurno je pri vrhu liste letnjih guma po ekonomičnosti i prianjanju na mokroj podlozi u svojoj klasi. To potvrđuju i najviše ocene AA koje je ova guma dobila u skladu sa EU propisom o etiketiranju guma.

Iz finske kompanije ističu da je guma Nokian eLine „remek-delo dostupno svim vozačima“.

Ova guma namenjena je malim automobilima i vozačima koji će ceniti godišnju uštedu na gorivu. Nokian eLine ističe se ekonomičnošću i vrhunskom tehnologijom.

Finci se hvale i da eLine letnja guma ima manji otpor pri rotaciji, zahvaljujući promenama u geometriji gazećeg sloja i modernim tehnologijama gumene smese.

Težina Nokian eLine gume se, zahvaljujući kraćem i širem bloku profila gume, raspoređuje na većoj površini. Tako je smanjen otpor pri kotrljanju, a povećan otpor na habanje. Poznato je da otpor pri rotaciji utiče na 20 odsto procenata ukupne potrošnje goriva.

Kočenje sa Nokian eLine je i na mokrim putevima bezbedno, a kočioni put je kraći u odnosu na gume u klasi. Klizanje pri ubrzanju je svedeno na minimum.

Takođe, inovatinosti ove gume je u tome što pravovremeno reaguje na komande vozača. Njome se upravlja jednostavno i brzo, čak i u nepredvidivim okolnostima na putu.

Stabilnost obezbeđuje zaobljeni gazeći sloj i čvrsta struktura pojasa.

Iz Nokiana ističu da se kvadratna kontaktna površina Nokian eLine, koja utiče na vrhunske performanse ove gume, koristi i kod njihovih zimskih guma.

Nokian eLine nudi se u šest dimenzija od 15 do 16 inča za indekse brzine T (190 km/h) i H (210 km/h).

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?