Sportiva je gumarski brend koji se nalazi pod krovom Continental grupacije.

Sportiva gume

Ovaj brend poznat je po stabilnim, otpornim i pouzdanim gumama za sve tipove vozila, od putničkih automobila do lakih dostavnih vozila. Ove gume imaju, uopšteno posmatrajući proizvode na gumarskoj sceni, dobar odnos cene i kvaliteta. Iz Sportive posebno ističu da su njihove gume otporne na sve vremenske uslove, ali i na akvaplaning. Takođe, Sprotiva gume pružaju zapanjujuće dobru vuču, smanjen otpor pri kotrljanju i udobnu vožnju. Sporski dizajn produžava gumi životni vek, pa je idealan za sve tipove vozila.

Sportiva u svojoj ponudi ima razne tipove guma: od agresivnog zimskog dizajna do letnjih guma visokih performansi. Tokom proizvodnje, korišćene su moderne tehnologije kako bi se dobile gume jakih performansi.

Internet Prodaja Guma u svojoj ponudi ima Sportiva gume, i to letnje za putnička vozila: Sportiva Compact 75T, Sportiva Compact 79T, Sportiva Compact 81T, Sportiva Super Z+; zimske gume za putnička vozila: Sportiva Snow Win,  letnje gume za dostavna vozila Sportiva Van 2, zimske gume za 4×4 vozila: Sportiva Snow Win 2.

0 komentara

Napiši komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

*

©2024 Internet Prodaja guma doo

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam vaše pitanje a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Slanje u toku

Log in with your credentials

Forgot your details?